Pros24

Veiledning i kvalitetssikring for kemiske levnedsmiddellaboratorier (NMKL-prosedyre nr. 24, 2010)

Beskrivelse:

Det har altid været målsætningen at udarbejde en håndbog, der kan læses og forstås af alle personalekategorier, som arbejder med analyser i et laboratorium. I dag er de fleste laboratorier akkrediteret og har et kvalitetssystem på plads. Fr a tid til anden kan der alligevel være behov for at blive opdateret og for at introducere nye medarbejdere i kvalitetssikring generelt.
Pris 500,00kr
  • Produkt ID: NMKL Pro No24
  • Copyright: NMKL
  • Utgivelse: No 24 - 2010

Regneark - Excelark

info

NordVal International

NordVal International sertifiserer alternative metoder innenfor analyser av næringsmidler, vann, fôr og miljøprøver. Sertifikatene inneholder resultater fra metodevalideringer. De mikrobiologiske metoder kan anvendes i henhold til mikrobiologiske kriterier (EU 2073/2005).

GÅ TIL NORDVAL

info

Abonnement

NMKL tilbyder forskellige typer abonnement. Med et abonnement kan du til enhver tid downloade procedurer og metoder eller få filerne tilsendt pr. e-mail. Du kan betale med kreditkort eller få tilsendt en faktura.

GÅ TIL ABONNEMENT

info

Webshop

Metodene foreligger enten på dansk, svensk eller norsk side om side med en engelsk version. De fleste metoder findes også på finsk/engelsk.  Alle metoder foreligger i PDF-format og kan sendes pr. e-mail.  

Gå til webshop

Online-abonnement

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information?

Kontakt

NMKL
Nordisk Metodikkomité for Næringsmidler
c/o DTU Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet
Kemitorvet, bygning 201
2800 Kgs. Lyngby, Danmark

Kontakt os pr. telefon: +45 4019 1472

eller pr. e-mail: nmkl@food.dtu.dk